Biovoima jatkaa tiiminsä vahvistamista Puolan markkinoilla vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin ja kovaan kysyntään. Tiimiä vahvistaa Agnieszka Wiktorowicz, joka on kahdeksan vuoden ajan ollut lähellä alan asiakkaita työskennellen puolalaisessa teollisuuslehdessä – Magazyne Biomasassa, joka keskittyy biokaasu-, biometaani- ja biomassateollisuuden haasteisiin.

”Biokaasun ja biometaanin ajasta on puhuttu teollisuudessa laajasti jo kauan. Mutta jos se ei ole nyt, niin milloin? Biokaasu ja biometaani on paras vaihtoehto tehtaan omavaraisuudelle, antaen lisäksi todellisen vaikutuksen ympäristöön. Tällä hetkellä vaikeinta on orientoitua ympäristöön. Olen iloinen, että olen liittynyt asiantuntijatiimiin, joka kokoaa kaikki biokaasun palapelin osat parhaalla mahdollisella tavalla luodakseen tehokkaita ratkaisuja. Samalla, osana Biovoimaa Puolassa, toivon jatkavani osallistumista biokaasuteollisuuden haasteiden ratkaisemiseen. Tällä kertaa etsimällä ratkaisuja yhdessä teidän asiakkaiden ja tiimin kanssa,” sanoo Wiktorowicz.

Biometaaniteknologia vastaa suureen kysyntään Puolassa

Geopoliittisen tilanteen vuoksi Puolassa on merkittävä tarve investoida kotimaiseen biokaasun tuotantoon, erityisesti biometaaniin teollisuuden tai raskaan liikenteen käyttöön. Biometaania jalostetaan puhdistamalla raakaa biokaasua.

“Olemme kehittäneet omia teknologioita, jotka auttavat lisäämään biometaanin tuotantoa ja hyödyntämistä myös Puolassa,” sanoo Jani Kangasaho, Biovoiman myyntijohtaja.
“Kustannustehokkaat avaimet käteen -biometaaniratkaisut Biovoimalta sisältävät BIOupgrade – kaasun jalostusyksikön, BIOlogistic – kaasunsiirtokontit ja BIOadapter – verkkoliitosratkaisun, kaikkiin on saatavilla huoltopalvelut, BIOservice-kokonaisuudella,” toteaa Kangasaho.

Biovoima on avaimet käteen -teknologiatoimittaja ja -integraattori sekä pääurakoitsija uusissa ja modernisointiin liittyvissä laitoshankkeissa, jotka koskevat biometaania ja biokaasua. Biovoima tarjoaa myös huolto- ja operointipalveluita laitoksille sekä logistiikka- ja jakeluratkaisuja, jotka liittyvät biometaaniin.

Lisätietoja:

Jani Kangasaho

Myyntijohtaja, osakas

+358 50 468 7907

jani.kangasaho@biovoima.fi

Agnieszka Wiktorowicz

Myynti, Puola

+48537412702

agnieszka.wiktorowicz@biovoima.fi