Suomen Biovoima Oy on toimittanut Islannin suurimmalle biokaasulaitokselle ja heidän asiakkailleen virtuaaliseen kaasuverkkoon liittyviä ratkaisuja. Toimitus sisälsi usean biometaanin logistiikkajärjestelmän kokonaisuuden  Reykjavikiin, Islantiin. Ratkaisun avulla teollisille toimijoille mahdollistetaan uusiutuvan energian käyttö omassa tuotantoprosessissa. Järjestelmä on kustannustehokas ratkaisu teollisuuden toimijoille, jotka haluavat lisätä uusiutuvan energian ja erityisesti biometaanin käyttöä energialähteenä. Asiakkaana oli kolme eri yhtiötä:

Sorpa – Lataa Referenssitiedosto

Malbikstöðin – Lataa Referenssitiedosto

Te & Kaffi – Lataa Referenssitiedosto

 

Helposti räätälöitävissä asiakkaille

Suomen Biovoiman tarjoamat virtuaaliseen kaasuverkkoon liittyvät ratkaisut ovat helposti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suomen Biovoima on panostanut viime aikoina erityisen paljon logistiikkaratkaisujen tarjontaan ja kehittänyt asiakastarpeisin mukautuvaa toimintamallia. ”Tällaisilla ratkaisuillamme on erityisen suuri kysyntä tällä hetkellä ja useissa maissa halutaan nopeuttaa vihreää siirtymää ja muuttaa olemassa olevia biokaasulaitoksia Biometaanin tuotantoon.” -myyntijohtaja Jani Kangasaho kommentoi.

Biovoiman ratkaisu sopii hyvin Biometaania maakaasuverkkoon toimittaville asiakkaille sekä teollisille toimijoille, jotka haluavat korvata fossiilista kaasua ”vihreällä” kaasulla.

 

Lisätietoja ratkaisusta:

 

Jani Kangasaho, myyntijohtaja Suomen Biovoima Oy

+358 50 468 7907

jani.kangasaho@biovoima.fi