Työt Vossin biometaanilaitoksen rakennustyömaalla on alkaneet. Norjan kauniissa maisemissa Vossissa kokoontuivat projektin keskeiset toimijat yhteen. Hankkeen tilaaja BIR AS,
kokonaisurakoitsija Biovoima, rakennustöiden urakoitsija LAB Entreprenør AS (osa AF Gruppenia)  ja suurimpien alihankkijoiden tiimit yhdistivät voimansa yhteisessä työpajassa tällä viikolla.

Työpaja koostui kovasta työstä avoimien suunnitteluliittymien selventämiseksi ja työpakettien synkronointisuunnitelman luomiseksi, mutta myös tiimihengen luomisesta rakennustyömaan “olympialaisten” ja iltaohjelmien muodossa.

“On niin mahtava tunne tässä projektissa, kun kaikki työskentelevät yhdessä kohti yhteistä tavoitetta, istuen samalla puolella pöytää. En voi olla muuta kuin onnellinen siitä, miten BIR ja LAB ovat tottuneet työskentelemään; mielestäni se sopii myös meidän yrityskulttuuriimme erittäin hyvin”, iloitsee Biovoiman projektipäällikkö Tero Kemppi.

Laitoksen kaivuutyöt ovat alkaneet viime viikolla ja betonityöt alkavat muutaman viikon sisällä. Biovoima aloittaa työmaatyöt prosessin maanalaisilla putkiasennuksilla elo-syyskuussa 2024.

Lisätietoja:

Tero Kemppi

Projektipäällikkö, Suomen Biovoima Oy

+358 50 408 7100

tero.kemppi@biovoima.fi