fbpx

Töihin Biovoimalle – työ uusiutuvan energian parissa

Pääpaikkamme on Jyväskylässä, Kivääritehtaalla mutta työskentelemme ympäri Eurooppaa.

Hae meidän joukkoihimme mukaan.

Biovoima on kasvava uusiutuvan energian toimija ja perustettu vuonna 2014. Olemme kokonaisvastuullinen kumppani ja teknologiaintegraattori biokaasulaitosten kokonaisprojekteissa, laitosten modernisoinneissa, sekä biometaanin siirtoon liittyvissä logistiikka- ja jakeluratkaisuissa. Toimimme Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Kasvumme tueksi haemme uusia tekijöitä, alla avoimia työmahdollisuuksiamme.

Projektipäällikkö

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä toimimaan pääasiassa kansainvälisissä biokaasulaitosten toimitusprojekteissa sekä muissa pienemmissä biokaasualan suunnittelu- ja toimitusprojekteissa. Projektien koko vaihtelee n. 0,5 – 30 M€ välillä.

Olet avoin tiimityöskentelijä, mutta pystyt toimimaan projekteissa itsenäisesti ja arvostat myös yhteistyötä asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä toimit kansainvälisissä projekteissa, joten hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytyksenä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtävät on mahdollista hoitaa pääosin etänä. Rooli edellyttää mahdollisuutta matkustamiseen.

Tehtävissäsi:

  • Vastaat projektin aikataulusta, rooleista, resursseista ja sisäisistä toimintatavoista
  • Annat tukea koko projektiorganisaatiolle toimien ”tiimisi liimana” (projektijohto, suunnittelu, hankinta, rakentaminen, asennukset ja käyttöönotto)
  • Vastaat teknologiatoimittajien kilpailutuksesta, teknologioiden valinnasta ja toimitussopimusten laatimisesta yhdessä suunnittelu- ja hankintapäällikön sekä projekti-insinöörin kanssa.
  • Vastaat projektin aikataulun ja budjetin luomisesta sekä näiden seurannasta
  • Raportoit projektin edistymästä projektijohtajalle ja projektin ohjausryhmälle

Hakijoilta edellytetään kokemusta teollisten projektien johtamista – mieluiten sellaisten, joissa prosessi- ja rakennustekniikka yhdistyvät. Koulutustausta voi olla esimerkiksi prosessi-, rakennus-, yhdyskunta- tai energiatekniikasta, tuotantotaloudesta tai kauppatieteistä, mutta koulutusta tärkeämpää on kuitenkin soveltuvuutesi rentoon ja tekevään joukkoomme sekä halu niin kehittää kuin kehittyä. Projektitiimi ja tarjouslaskennan tuki ovat käytettävissäsi varmistamaan, että tarjouspyynnön edellytykset täyttyvät ja projekti etenee onnistuneesti startista aina maaliviivalle saakka. Taustatukenasi on koko Biovoiman organisaatio aina ylintä johtoa myöten – kattomme on matala.

Hae nyt!  Laita lomakkeen kautta avoin hakemuksesi ja liitä mukaan CV.

Hakuaika on toistaiseksi. Aloitamme keskustelut nopeasti sopivan henkilön kanssa.

Jätä avoin hakemus →

Haemme suunnittelijoita

Kasvunäkymä uusiutuvan energian alalla on hyvä ja valmistaudumme Biovoimalla kohtaamaan kasvavan kysynnän liittyen biokaasulaitoksiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Mikäli sinua kiinnostaa suunnittelijan työt uusiutuvan energian parissa ja haluat olla osa energian tuotannon ja jakelun vihreää muutosta

  • prosessisuunnittelijana
  • sähkö-ja automaatiosuunnittelijana tai
  • putkistosuunnittelijana,

niin laita lomakkeen kautta avoin hakemuksesi ja liitä mukaan CV.

Jätä avoin hakemus →

Junior engineer

Cleantech-ala on kovassa nosteessa ja sen aallonharjalla kasvaa myös jätteenkäsittelyyn sekä uusiutuvaan energiaan erikoistunut Suomen Biovoima Oy. Etsimme avoimeen ja innovatiiviseen tiimiin myös juniortason insinööriosaamista. Jos olet vastavalmistunut tai juuri valmistumassa insinööriopinnoistasi, tai olet urasi alkuvaiheessa oleva insinööri, jonka koulutus voisi sopia Biovoiman liiketoimintaan ja lisäksi sinua kiinnostaa kehittyä ammattilaiseksi uusiutuvan energian alalla ole meihin yhteydessä avoimen työnhaun lomakkeen kautta ja kerro itsestäsi ja koulutus/kokemustaustastasi. Lähitulevaisuudessa tulemme tarvitsemaan kasvavassa määrin insinööriosaajia mukaan tiimiimme.

Jätä avoin hakemus →

Haemme jatkuvasti uusia työkavereita

Suomen Biovoima Oy on asiakkaan kanssa kulkeva suomalainen jätteenkäsittelyn ja uusiutuvan energian cleantech-yritys. Puhtaampien teknologioiden eturintamataistelijoina osaamisalueittamme ovat biokaasulaitoksiin sekä muuhun ympäristöteknologiaan liittyvät asiantuntijaratkaisut.

Tule mukaan sosiaaliseen ja ahkeraan tiimivetoiseen porukkaan. Olemme  nopea, ketterä ja  tehokas organisaatio, uusiutuva energia ja sen tuomat mahdollisuudet ovat tekemisemme keskiössä. Mikäli kasvava uusiutuvan energian ja biokaasuala kiinnostaa ja uskot että motivaatiostasi, kokemuksestasi ja osaamisestasi voisi olla Biovoimalle hyötyä, kerro siitä ja laita meille avoin hakemuksesi.

Jätä avoin hakemus →

Kerro meille hieman itsestäsi – Jätä avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, jpeg, Max. tiedoston koko: 24 MB, Max. tiedostot: 4.
    *