Töihin Biovoimalle – työ uusiutuvan energian parissa

Pääpaikkamme on Jyväskylässä, Kivääritehtaalla mutta työskentelemme ympäri Eurooppaa.

Hae meidän joukkoihimme mukaan.

Haemme suunnittelijoita

Kasvunäkymä uusiutuvan energian alalla on hyvä ja valmistaudumme Biovoimalla kohtaamaan kasvavan kysynnän liittyen biokaasulaitoksiin Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Mikäli sinua kiinnostaa suunnittelijan työt uusiutuvan energian parissa ja haluat olla osa energian tuotannon ja jakelun vihreää muutosta

  • prosessisuunnittelijana
  • sähkö-ja automaatiosuunnittelijana tai
  • putkistosuunnittelijana,

niin laita lomakkeen kautta avoin hakemuksesi ja liitä mukaan CV.

Jätä avoin hakemus →

Junior engineer

Cleantech-ala on kovassa nosteessa ja sen aallonharjalla kasvaa myös jätteenkäsittelyyn sekä uusiutuvaan energiaan erikoistunut Suomen Biovoima Oy. Etsimme avoimeen ja innovatiiviseen tiimiin myös juniortason insinööriosaamista. Jos olet vastavalmistunut tai juuri valmistumassa insinööriopinnoistasi, tai olet urasi alkuvaiheessa oleva insinööri, jonka koulutus voisi sopia Biovoiman liiketoimintaan ja lisäksi sinua kiinnostaa kehittyä ammattilaiseksi uusiutuvan energian alalla ole meihin yhteydessä avoimen työnhaun lomakkeen kautta ja kerro itsestäsi ja koulutus/kokemustaustastasi. Lähitulevaisuudessa tulemme tarvitsemaan kasvavassa määrin insinööriosaajia mukaan tiimiimme.

Jätä avoin hakemus →

Haemme jatkuvasti uusia työkavereita

Suomen Biovoima Oy on asiakkaan kanssa kulkeva suomalainen jätteenkäsittelyn ja uusiutuvan energian cleantech-yritys. Puhtaampien teknologioiden eturintamataistelijoina osaamisalueittamme ovat biokaasulaitoksiin sekä muuhun ympäristöteknologiaan liittyvät asiantuntijaratkaisut.

Tule mukaan sosiaaliseen ja ahkeraan tiimivetoiseen porukkaan. Olemme  nopea, ketterä ja  tehokas organisaatio, uusiutuva energia ja sen tuomat mahdollisuudet ovat tekemisemme keskiössä. Mikäli kasvava uusiutuvan energian ja biokaasuala kiinnostaa ja uskot että motivaatiostasi, kokemuksestasi ja osaamisestasi voisi olla Biovoimalle hyötyä, kerro siitä ja laita meille avoin hakemuksesi.

Jätä avoin hakemus →

Kerro meille hieman itsestäsi – Jätä avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella tai soita +358 50 501 2703 niin keskustellaan lisää.

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, pdf, jpeg, Max. tiedoston koko: 24 MB, Max. tiedostot: 4.
    *