Palvelut

Autamme sinua kehittämään uusiutuvan energian hankkeesi haluamassasi laajuudessa aina tarveselvityksestä ja hankesuunnittelusta energiantuotantolaitoksen toteutukseen asti.

Toteutettavuusselvitykset & hankesuunnitelmat

Osana toteutettavuusselvitystä teemme esiselvityksen, jossa tutkimme asiakkaan projektiin sopivia erilaisia energiamuotoja ja tuotantotapoja. Teemme kattavan esiselvityksen uusiutuvan energian ratkaisusta ja siihen soveltuvasta ympäristöteknologiasta, joka mahdollistaa ja edesauttaa asiakasta hankintapäätöksissä.

Toteutettavuusselvitys antaa hyvän pohjan investointi- ja rahoituspäätöksille. Olemme myös mukana hankesuunnittelussa sekä hankkeen toteutuksessa aina lähtöviivalta maaliviivalle saakka. Tuemme asiakasta koko projektin elinkaaren ajan.

 

Jätä tarjouspyyntö →

Toteutettavuusselvitykset & hankesuunnitelmat

Raaka-ainekartoitukset & teknologiavertailut

Kehitämme mm. biokaasu- ja biodieselprojekteja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja vastaamme usein myös projektiin kuuluvista esiselvityksistä kuten raaka-ainekartoituksista ja teknologiavertailuista. Tutkimme esimerkiksi, mitä raaka-aineita alueella olisi käytettävissä, ja mikä on niiden energiantuottopotentiaali.

Kartoitamme, mitkä ovat kuhunkin projektiin toimivat, projektin tavoitteet täyttävät ja taloudellisesti kannattavat ympäristöteknologiaratkaisut, jotka tuottavat asiakkaallemme kannattavaa liiketoimintaa. Asiantuntevan henkilöstömme lisäksi tukenamme asiakasprojekteissa toimivat myös luottokonsulttimme.

 

Pyydä tarjous →

Raaka-ainekartoitukset & teknologiavertailut

Kannattavuuslaskelmat & rahoitusratkaisut

Hanketta valmisteltaessa olemme apunanne kartoittamassa projektiinne rahoitusvaihtoehtoja. Laadimme myös laskelmia investoinnin takaisinmaksuajasta sekä valmistamme selvityksiä kannattavuudesta ja projektin teknisestä toteutuksesta. Selvitämme tarvittaessa mahdollisuuksia erilaisten tukien saamiseksi sekä avustamme ympäristölupien hakemisessa.

Toimimme asiakkaidemme tukena näissä prosesseissa aina asiakkaan toivomassa laajuudessa. Yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistamme projektin ekonomisen toteutuksen ja neuvomme, kuinka onnistua uusiutuvan energian hankkeen toteutuksessa.

 

Ota yhteyttä →

Kannattavuuslaskelmat & rahoitusratkaisut

Projektinjohto

Kattavalla kokemuksella uusiutuvien energioiden parissa, tarjoamme tukea asiakkaillemme jo kannattavuusselvityksistä lähtien aina koko energiantuotantolaitoksen käyttöönottoon saakka. Projektinjohtopalvelussamme hoidamme projektin tilaajan puolesta tai hänen tukenaan vankalla ammattitaidolla.

Projektinjohtopalveluumme kuuluu muun muassa:

  • Projektin kokonaisuuden hallinta
  • Rakentamisen aikainen projektijohto ja valvonta
  • Aikataulun hallinta
  • Kustannusten hallinta ja seuranta
  • Resurssien ja henkilöstön hallinta
  • Riskien hallinta
  • Laadun hallinta
  • Suunnittelun johtaminen ja koordinointi
  • Hankintojen hallinta

Yhdessä asiakkaan kanssa sovitaan joustavasti tarvittavat palvelut sekä projektin hallittavat osa-alueet. Yhdistämme suunnitteluiden eri osa-alueet ja varmistamme suunnittelun etenemisen kustannustehokkaasti, aikataulullisesti ja laadullisesti. Projektin aikataulun hallinnan ja resurssien seurannan kautta varmistamme koko projektin onnistumisen. Takaamme projektin läpinäkyvyyden sovittujen sidosryhmien välillä ja toimimme projektin tilaajan edunvalvojana.

 

Kysy lisää →

Projektinjohto