fbpx

Biovoima tapahtumissa

Toimitamme laitokset avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta käyttöönottoon ja operointiin asti.

Biovoima biokaasualan tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla

Biovoima on mukana tärkeissä biokaasualan tapahtumissa. Olemme innokkaita keskustelemaan mahdollisten asiakkaiden kanssa tavoitteista ja haasteista, jotka liittyvät biokaasu- ja biometaanilaitoksiin, sekä niiden suunnittelusta että jo toiminnassa olevien laitosten päivittämisestä ja kehittämisestä. Siksi Biovoima osallistuu aktiivisesti kotimaisiin ja  kansainvälisiin alan tapahtumiin.

Toimimme Suomen lisäksi jo muissa Pohjois-Euroopan maissa, kuten Norjassa ja Baltian maissa.

IFAT München 13.-17.5.2024

Maailman johtava messutapahtuma veden, jäteveden, jätteen ja raaka-aineiden hallinnalle.

IFAT on maailman johtava verkosto ympäristöteknologioille. Maailman johtavan messutapahtuman IFAT Münchenin lisäksi tähän verkostoon kuuluu messutapahtumia Kiinassa, Intiassa, Etelä-Afrikassa, Brasiliassa ja Turkissa. Kyseessä on maailmanlaajuinen verkosto yritysjohtajille ympäristöteknologian alalla, tarjoten erityisratkaisuja eri markkinoiden haasteisiin. Biovoima osallistuu tapahtumaan omalla standillä näytteilleasettajana hallissa A4, standimme numero on 206.

Katso tarkemmin tapahtuman sivuilta:

IFAT – Leading Trade Fair for Environmental Technologies

 

8. Biogas Congress Warsaw 14.-15.12.2023

 

Biokaasukongressi järjestetään kahdeksatta kertaa 14.–15. joulukuuta 2023 Varsovan Okecie-lentokenttähotellissa. Tänä vuonna tapahtuma, jonka järjestää alan merkittävä media, Magazyn Biomasa, kokoaa jälleen yhteen kansallisen ja eurooppalaisen biokaasualan edustajia teemalla: Biogas – new chapter eli suomeksi Biokaasu – uusi luku.

Konferenssissa käsitellään keskeisiä aiheita koskien uusia mahdollisuuksia biokaasun ja biometaanin alalla sekä biokaasun, biometaanin ja bioLNG:n käyttöä maataloudessa, lämmityksessä, energiassa ja liikenteessä.

Biovoima on mukana kongressissa strategisena kumppanina. Biovoiman myyntijohtaja, ja osakas, Jani Kangasaho kertoo tapahtumassa kotitalouksien ja ruokakauppojen biojätteen suuresta potentiaalista biometaanin tuotannossa kertoen aiheesta Tallinnan biometaanilaitoksen esimerkin kautta.

Katso tarkemmin tapahtumasta: Biogas Congress – Magazyn Biomasa

NEXPO Tallinn 13-17.11.2023

Nexpo Tallinn on vihreän teknologian tapahtuma, jossa esitellään maailman uusimpia vihreän teknologian innovaatiota ja tuodaan yrityksiä, ammattilaisia ja päättäjiä yhteen luomaan kestävämpää tulevaisuutta. Biovoiman osaston löydät Halli A:sta, osasto A10.

Tapahtuman verkkosivusto:

Nexpo | Touch of Future | International greentech exposition (nexpotallinn.com)

Lisätietoja meistä tässä tapahtumassa:

Suomen Biovoima Oy (exponaut.me)

Miksi Biokaasulaitokset meidän kanssamme?

Teknologia- integraattori

Valitsemme parhaat teknologiset ratkaisut asiakkaan tilanteen ja kannattavuuden näkökulmasta ja varmistamme laitteiden yhteensopivuuden.

Kumppanisi koko toimitusketjun ajan

Kumppanisi jokaisessa vaiheessa suunnittelusta käyttöönottoon.

Kestävyys ja kannattavuus

Biokaasulaitoksen olemassa olon tarkoitus on toimia ympäristön kannalta kestävällä pohjalla ja olla kannattava investointi koko elinkaaren ajan.

Kysy minulta lisää KVR/EPC-urakointiprojekteista

Mikko Bengts

Mikko Bengts

Myyntipäällikkö

Kannattavuutta räätälöidyillä ratkaisuilla

Kannattavuutta räätälöidyillä ratkaisuilla

Täydentävät yksiköt ja laitteet

Pysy ajantasalla uusiutuvan energian tuoreimmista uutisista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn tietosuoja- ja rekisteriselosteen.